Particulier

Elk mens is uniek. Daarom biedt Van Lanschot Chabot verzekeringen die zijn toegespitst op uw specifieke omstandigheden en wensen. Bezit u kunst of andere waardevolle bezittingen? Kunt of wilt u risico’s zelf dragen? Tijd voor een advies op maat.

Lees meer

Familiebedrijven

Het familiebedrijf neemt in onze economie een bijzondere plaats en verdient dan ook bijzondere aandacht. De regionale en maatschappelijke verantwoordelijkheid van familiebedrijven is van oudsher groot. De risico’s zijn anders, maar ook de kansen. We maken ze graag inzichtelijk en beheersbaar voor u.

Lees meer

Grootzakelijk

Kansen zien en risico’s nemen horen bij elkaar. Alleen wordt het herkennen en overzien van die risico’s wel lastiger naarmate een bedrijf groter en complexer is. Voor onze risicomanagers is dit dagelijkse praktijk. Zij maken risico’s voor u inzichtelijk en beheersbaar.

Lees meer

Kleinzakelijk

Kleine risico’s kunnen grote gevolgen hebben. Langdurige ziekte van een collega is voor een klein bedrijf ingrijpender dan bij grotere organisaties. Weet u waar u rekening mee moet houden? Onze risicomanagers brengen het graag voor u in kaart.

Lees meer