In tijden van verandering zijn de ogen gericht op de toekomst

Daarom hebben Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners sinds 1 januari 2017 hun krachten gebundeld. Hiermee zijn 260 professionals bij elkaar gebracht op het gebied van Risicomanagement, Employee Benefits en Private Insurance.

Alles draait om balans

Als medewerker bij Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners weet je dat het bij ons niet draait om verzekeringen, maar om de klant en de wens en behoefte van die klant. Deze mag dan ook veel van ons verwachten: een uitzonderlijk goede service, de beste adviezen en passende producten De unieke totaalaanpak is gericht op het verkennen, het voorkomen en -waar nodig- het verzekeren van de risico’s.

Het risicomanagement vak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We vinden het belangrijk dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Gedrevenheid is voor ons belangrijk en wordt bij ons beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 25 standaard vakantiedagen en kent daarnaast een excellente pensioenregeling.

Laat ons weten wie je bent

Herken je jezelf in onze ambitie? Onze vacatures kun je lezen op: www.werkenbijvlcmp.nl